2016-08-15 11:40:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Védje meg magát!

Napi horoszkóp augusztus 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll, helyes és célravezető döntéseket tud most a segítségével hozni. Ez fontos is, mert ma nem engedheti meg magának a könnyelműséget, több olyan akadállyal is szemben találhatja magát, amikor szükség van a tisztánlátására.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma csupa kellemes dolog történik önnel. Érzékennyé és nyitottá válik, érdekes embereket sodorhat az útjába az élet. Délután egy munkahelyi intrika alaposan felzaklatja, pedig nem is ön áll a pletyka középpontjában.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most elérhet jó pár dolgot, de számoljon azzal, hogy nehéz lesz kompromisszumot kötnie. Talán olyan feltételeket szab önnek valaki, amelyeket nem szívesen fogad el. Gondolja át, mi az, ami igazán fontos önnek, és vigyázzon a jó hírére is!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma békésen tudja rendezni a konfliktusokat a családjában, élét tudja venni a vitáknak. Arra is felhasználhatja ezt a napot, hogy a régi kapcsolatait felelevenítse, és ilyen módon jusson információkhoz egy üggyel kapcsolatban.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Érzékeny hangulatban lehet ma, a szép dolgok és a bosszúságok is jobban megérintik, mint egyébként. Kipróbálhatna valamilyen relaxációs módszert, ez most különösen jót tenne. Estére szervezzen romantikus programot a párjával.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Váratlan fejlemények zavarhatják meg a mai napját. Lehetősége lesz rá, hogy segítsen valakinek, és csak akkor érzi majd jól magát, ha nem utasítja vissza az illetőt. Az este kiválóan alkalmas az ismerkedésre, ha ön egyedülálló, akkor most érdemes próbálkoznia az internetes társkereséssel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Legyen egy kicsit önző! Ha teheti, semmi mással ne foglalkozzon, csak azzal, ami igazán fontos önnek! A pénzügyekkel viszont legyen óvatos, váratlanul nagyobb kiadása lehet!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha nemrég ismerkedett meg valakivel, akkor most különösen boldog lehet! Az illető a tenyerén hordozza, és valamilyen kedves meglepetésről is gondoskodik. Az estéje remekül telik!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kissé bizonytalan és meggondolatlan lehet ma, ez a közlekedésben okozhat problémákat. Vigyázzon ma az utakon! A munkahelyén pozitív visszajelzéseket kap, örül a dicséretnek, és lehet, hogy fizetésemelésről is szó esik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Valamilyen hibáért, amiben abszolút vétlen, önt tehetik felelőssé a munkahelyén. Védje meg magát, ha kellő határozottságot mutat, akkor sikerül tisztáznia magát. Egy kollégája is a pártjára állhat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az üzleti megbeszélések sikerrel zárulnak, érdemes mára időzíteni a fontos találkozókat. Az új tervekkel azonban legyen óvatos, lehet, hogy egy ajánlatról kiderül később, hogy üres ígérgetés volt csupán!

Halak: II. 19. - III. 20.
Úgy érezheti, hogy senki sem érti meg igazán, pedig ez nem igaz… Ha bezárkózik, és nem osztja meg a problémáit a szeretteivel, akkor ők nem is tudnak segíteni önnek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: